VivaVeda

Over VivaVeda

VivaVeda is ontstaan uit de behoefte om jou te laten zijn wie je in essentie bent. Daar bij komt een stukje bewustwording om de hoek kijken, maar ook persoonlijke / spirituele ontwikkeling, eigen keuzes durven maken en bewuster te leven. Zodra je bewust van jezelf bent en je diepste wensen en verlangens, kun je deze makkelijker realiseren.

In deze tijden waarbij we te maken hebben met ziekte en natuurgeweld is het zo dat je aan deze situaties niets kunt veranderen. Wél hoe je daar mee omgaat. Het is zoveel fijner om te leven vanuit vertrouwen, dan vanuit angst. Je realiseert je dat misschien (nog) niet, maar je kunt zélf die keuze maken Daarbij hoort loslaten en er op vertrouwen dat wat jij fijner vindt, ook naar je toe zal komen. Neem de regie en verantwoordelijkheid over je leven (weer) in eigen hand. Wordt weer blij en nog gelukkiger.

Over de social coach

Christian Hermans
Social coach

Christian Hermans

Het leven van Christian werd 35 jaar geleden drastisch op de kop gezet. Zij werd door deze situatie aangezet om aan zichzelf te werken, kennis te vergaren, maar vooral om te ontdekken wat er echt belangrijk is in het leven. Hiervoor heeft in de afgelopen jaren vele opleidingen en cursussen gevolgd. Steeds weer bracht haar...

Werkwijze

Het allerbelangrijkste in mijn leven is dat ik me er ieder moment en in elke situatie van bewust ben, dat ik altijd een keuze heb en zelf bepaal.

Hoe word ik (weer) regisseur over mijn eigen leven. Dit en vele tools krijg je ter beschikking in een traject bij mij. Ik leer je graag om de aspecten die je leven negatief beïnvloeden om te zetten in positieve zaken. Zodat je weer gelukkiger en meer vrij uit kunt leven. Leren omgaan met verlies, verandering en vernieuwing hoort daarbij. Het klinkt eng, maar als je durft los te laten, komt er ruimte voor mooie, nieuwe veranderingen. Maar de eerste stap naar verandering is bewustwording. In de spiegel durven kijken. Ik sta naast je als je deze stappen durft te maken en veranderingen wil toelaten en je eigen te maken. Niet meer slachtoffer, maar krachtig eigen beslissingen durven te nemen. Te leven in het vertrouwen en niet meer in de angst. Zelf je verantwoordelijkheid zien en dragen.

Levensmissie

Een gids zijn voor jou als je ondersteuning
zoekt
bij het vinden van jouw pad.
Zodat je door kunt met je leven en gelukkig bent.
Dat is mijn belangrijkste levensmissie.

Levensvisie

Steeds vaker volg ik mijn hart, dromen en verlangens en
kies ik voor mijzelf zonder de ander uit het oog te verliezen.
Ik zie meer verrassingen dan teleurstellingen,
ik ben op de juiste weg.