VivaVeda

Over VivaVeda

VivaVeda is ontstaan uit een behoefte om meer voor mijn medemensen te kunnen doen en meer met hen bezig te kunnen zijn, dan ik had gedaan.

In 2000, na 25 jaar werken in de administratieve sector, heb ik het roer omgegooid en mij gericht op eerst dienstverlening en daarna hulpverlening. Pas toen ik ervoor koos om zelfstandig ondernemer te worden werd ik weer blij en gelukkig. Het voelt goed, het is goed. Ik mag zijn wie ik in essentie ben en ik loop nu mijn eigen pad. Steeds meer mensen met levensvragen en organisaties vinden de weg naar VivaVeda Social Coaching.

Over de coach

Christian Hermans
gespecialiseerde coach

Christian Hermans

Na 25 jaar administratieve ervaring weet ik de weg binnen organisaties, instanties en wet- en regelgeving. Via dienstverlening heb ik daarna de overstap gemaakt naar hulpverlening. Naast opleidingen als Krachtwerk, Re-integratie- en trajectbegeleider, Jongtalentencoach, levensbloeicoach en professionele organizer heb ik de puntjes op de i gezet met de opleiding psychosociale en medische basiskennis. Tussendoor heb ik nog...

Werkwijze

Het allerbelangrijkste in mijn leven is dat ik me er ieder moment en in elke situatie van bewust ben, dat ik altijd een keuze heb en zelf bepaal.

Hoe word ik (weer) regisseur over mijn eigen leven. Dit en vele tools krijg je ter beschikking in een traject bij mij. Ik leer je graag om de aspecten die je leven negatief beïnvloeden om te zetten in positieve zaken. Zodat je weer gelukkiger en meer vrij uit kunt leven. Leren omgaan met verlies, verandering en vernieuwing hoort daarbij. Het klinkt eng, maar als je durft los te laten, komt er ruimte voor mooie, nieuwe veranderingen. Maar de eerste stap naar verandering is bewustwording. In de spiegel durven kijken. Ik sta naast je als je deze stappen durft te maken en veranderingen wil toelaten en je eigen te maken. Niet meer slachtoffer, maar krachtig eigen beslissingen durven te nemen. Te leven in het vertrouwen en niet meer in de angst. Zelf verantwoordelijkheid zien en dragen.

Levensmissie

Werkervaring en opleiding, samengevoegd met mijn levenswijsheid,
zijn de tools die ik gebruik om jou je pad te laten vinden.
Zodat je door kunt met je leven en gelukkig bent.
Dat is mijn belangrijkste levensmissie.

Levensvisie

Goed voor jezelf zorgen maar er ook zijn voor
je medemens. Daarom ondersteun ik met blijdschap
en enthousiasme heel zorgvuldig geselecteerde
projecten in Gambia.

Terugbelverzoek
Graag een terugbelverzoek
van VivaVeda?

Vul het onderstaande formulier in en u
word zo spoedig mogelijk terug gebeld.