schooljeugd in beweging …

Geschreven door: Christian Hermans 4 januari 2019

schooljeugd in beweging …

Dankzij de spontane donatie van FYSIOMOTION uit Helden-Panningen zijn de kinderen van de Samba Chargie Lower Basic school weer een stapje dichter bij hun sportdroom. Van Ramon Wijdeveld en Marie-Sophie Heijsters van Fysiomotion mocht ik vandaag twee dozen T-shirtjes in ontvangst nemen. De shirtjes krijgen een plekje op de boot naar Gambia van 23 januari en zullen daar begin maart aan komen.

De 206 kinderen van de Samba Chargie Lower Basic school in Gambia hebben niet alleen schoolmaterialen nodig, maar missen ook gewoon alles om te kunnen sporten. Het schoolhoofd vertelde tijdens mijn bezoek in november dat de school graag wilde deelnemen aan sportactiviteiten met andere scholen. De school heeft geen enkele voetbal om te oefenen en geen kleding en schoenen om (als herkenbaar schoolteam) mee te doen aan deze sportieve evenementen.

Dank jullie wel Fysiomotion namens de kinderen van Samba Chargie!! We hebben een eerste stap gezet op het sportieve pad.

Op bezoek op de Samba Chargie Lower Basic School

Vorige maand stond VivaVeda in de Hallo Peel & Maas. Misschien heeft u het tijdens de feestdrukte gemist. Daarom nog even een reminder. Want we kunnen nog wel wat sportspullen gebruiken. Ik hoop dat velen het voorbeeld van Fysiomotion zullen volgen.

Heeft u kindersportkleding of voetbalspullen die niet meer passen? We zijn er blij mee. Maar ook met een bijdrage in de verschepingskosten. De verzendkosten per bananendoos bedragen € 7,50. Voor meer informatie hierover kunt u contact met Christian Hermans van VivaVeda opnemen via het contactformulier op de website, of via info@vivaveda.nl en telefonisch.

0
0
0
keer gedeeld
keer bekeken
Terugbelverzoek
Graag een terugbelverzoek
van VivaVeda?

Vul het onderstaande formulier in en u
word zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Facebook
Twitter
Google+0
Linkedin0
Print0
E-mail
Totaal
0
keer gedeeld
keer bekeken