Bewuster Leven Tip…

Geschreven door: Christian Hermans 7 maart 2022

Bewuster Leven Tip…

Yep! dat ziet er alweer heel fleurig uit… Alle nieuwe plantjes een plekje geven en die in jouw tuin weer mogen uitgroeien tot volwaardige en prachtige planten en bloemen. Ieder jaar weer kijk ik er naar uit! En als ik dan in de plantenkas ben, voel ik me een opgewonden, klein kind dat net zoals vroeger, haar zondagscentjes weer mocht uitgeven aan iets lekkers. Moeilijke keuze altijd wat je dan voor een dubbeltje of een kwartje zou kiezen!!

Maar ik kijk nu met de ogen van een volwassen vrouw naar de snoepjes, dat zijn nu plantjes. Ik kies ze zorgvuldig uit en let er goed op dat ze passen op de plek die ik in gedachten had. Niet te veel zon, of juist heel veel.. Een wat meer serieuze aangelegenheid. Ik wil het beste voor mijn plantjes.

Dat brengt me naar deze blog.

Het is nu wellicht meer de tijd dan ooit om ook jouw mooie innerlijke bloem tot volle schoonheid te laten groeien en bloeien.  Niet alleen geniet je er zelf het meeste van, maar ook je omgeving zal zich steeds meer aangetrokken tot jou voelen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar jouw hele omgeving geniet mee en wordt verrijkt door jouw bloei.  Je draagt op die manier een belangrijk deel bij aan het verhogen van de energie op aarde. Dat is broodnodig in tijden waar we nog eens met extra angsten worden geconfronteerd via de media. We moeten collectief met ons niveau naar boven, niet naar beneden!!

In de voorgaande blogs, tip 1,2, en 3 heb ik al enkele tips gegeven hoe je je trilling kunt verhogen, met andere woorden, hoe je je bewustzijn verhoogt. Daarvoor heb ik onderstaande tabel van Dr. Hawkins aangereikt.

In deze blog krijg je geen nieuwe tips aangereikt maar wel de uitnodiging om nu, juist in deze tijd, een stap te zetten in je eigen o zo belangrijke groeiproces. Het is nu maatwerk aan het worden. Bekijk de tabel eens goed en kies voor jezelf waar zou jij willen staan? Op welk niveau zou jij willen leven?  Durf je het het niveau van angst, schuldgevoelens of schaamte voor altijd achter je te laten? De moed te hebben om je pijnpunten en angsten het hoofd te bieden en er voor eens en altijd mee af te rekenen. Dan liggen er hier nog vele tips op mijn bureau voor je klaar.

Kies jij ook de weg van de held? 

0
0
0
keer gedeeld
keer bekeken
Facebook
Twitter
Google+0
Linkedin0
Print0
E-mail
Totaal
0
keer gedeeld
keer bekeken