Een goed nieuwjaar

Geschreven door: Christian Hermans 3 januari 2017

Een goed nieuwjaar

1 december 2016 ben ik begonnen met een blog over 2016. Ik heb even kort terug gekeken naar 2016 omdat ik nog niet wist of ik nu wel of niet blij moest zijn dat het jaar voorbij is.
Maar weet je wat, het is prima zo. Je kunt er niets meer aan veranderen. Daarom heb ik het hele blog meteen weer in de prullenbak gekieperd en een vette streep onder 2016 gezet. Tijdens het schrijven kwam ik er namelijk ook achter dat ik mijn zegeningen niet mag vergeten en dat zijn er toch een heleboel geweest.
Kijk gewoon om je heen en je begrijpt wat ik bedoel… we hebben het zo slecht nog niet. En, by the way, wat wil je veranderen aan wat er in 2016 is gebeurd? Je kunt er wel van leren en het de volgende keer anders aanpakken… of juist nog meer van genieten.

Precies op 1 januari heb ik weer een nieuwe start gemaakt. Welkom 2017, een heel nieuw jaar ligt voor ons. Kijk niet teveel achterom, koester je herinneringen. Denk met een glimlach aan al die momenten waarvan je mocht genieten en die je een goed gevoel hebben gegeven.
Mijn voornemen voor dit jaar is om die momenten te verdubbelen.

Ik wens jullie een  goed nieuw jaar, bruisend, sprankelend, stralend, schitterend, gezond en gelukkig, zorgeloos en prachtig.

Christian Veldkamp

0
0
0
keer gedeeld
keer bekeken
Terugbelverzoek
[contact-form-7 id="1014" title="Contact formulier Vivaveda home"]
Facebook
Twitter
Google+0
Linkedin0
Print0
E-mail
Totaal
0
keer gedeeld
keer bekeken